6 tidszoner bort

No Twitter Messages.

Inte det lättaste att ha mejl kontakt eller prata över skype när man befinner sig 6 och till och med 12 eller 14 tidszoner bort från personerna man är i kontakt med. Att dessutom ha halvdåligt internet och en mobil som man inte kan använda utan wifi då man annars blir ruinerad av mobilräkningen, gör det hela ännu mer komplicerat.
Men planerna inför nästa år börjar nu ta form. 
För ett tag sen hade jag inte särskilt många trådar att dra i. 
Nu är det en helt annan sits, och roligt är det!

Under tiden jag satt och pratade med några norrmän så kollade jag även på U23 VM loppet. Den enda som jag egentligen såg var Fredrik som dock spände bågen och gjorde det bra tycker jag. Cykling är gambling och man måste våga chansa för att någon gång ha stolpe in. Nu höll det inte, men ett jäkla bra försök i alla fall!
Tur att man inte körde när det var en sån jäkla backig bana & att man slapp bli sågad av velo…
Velo.se sågning av U23 herrarnas VM lopp tycker jag var alldeles för hård även ifall man har rätt att sätta (rätt) press på cyklisterna. Men med tanke på att två tredjedelar av laguppställningen var första års U23:or så kan man inte förvänta sig att vi ska vara i toppen, direkt.

För er som missat det, här (wordpress fuckar, inga direktlänkar…) är länken till artiklen som finns på CNN. http://edition.cnn.com/2013/09/26/world/asia/north-korea-bike-race/index.html?hpt=hp_c3

Nu ska vi ut och fortsätta och upptäcka Shanghai, the old gansta city. http://natgeo.se/shanghais-stolta-forflutna-och-framtid
bild (12)3
// Christian

    No Twitter Messages.