Addnature och Svenska fjällen

Det är ju inte ofta man blir uppvaktad, men ibland så händer det.
Addnature hörde av sig i slutet av förra året och kom med ett erbjudande som fick mig att bli riktigt motiverad att ta tag i min bucketlist och förhoppningsvis kunna beta av någon av alla saker jag har nedprintat där.
Det jag talar om i detta fallet är att ”ge sig ut på tur”, som norrmännen hade sagt.
Alltså ut och vandra med ryggsäck, tält och sovsäck!
vandring_mot_smila
Att vandra i Svenska fjällen är ju faktiskt något som varje friluftsintresserad svensk borde göra om vyerna från TV stämmer…:-)
Personligen har jag aldrig varit längre norrut ( i Sverige) än Jämtland där för övrigt Sveriges bästa och finaste etapplopp, Tour of Jämtland har gått av stapeln senaste åren tack vare duktiga Anders Bromee.
Ett lopp som jag förövrigt vann prologen på 2012 med lagkompisarna Philip Lindau & Edvin Wilson från Team Cykelcity hack i häl. De bägge är numera norskproffs så jag kan tänka mig att de har -tvingats- ut på tur med laget under uppbyggnadsperioden.
TourOfJämtland.2012Än är det för tidigt att påbörja att spekulera i var, när och hur jag ska ge mig iväg.
Finns flera faktorer som avgör. Grunden är ju att jag måste orka med det, men sen beslutet togs om att ta en time out från cyklingen så har jag mått mycket bättre och jag är övertygad om att detta beslutet är nyckeln för mig att komma tillbaka på alla håll och nivåer.
Därför är jag övertygad om att jag på något sätt kommer kunna hitta på något roligt äventyr i sommar nu när Haglöfs och Marmot genom Addnature har ställt upp och sponsrat mig med utrustning för att kunna genomföra något typ av aktivitet där jag får användning av ett Survival tält från Mountain Hardwear, sovsäck från Marmot och tillbehör från Haglöfs.

// Christian

2 Comments

 1. Christian
  Christian 01-21-2015

  Absolut!
  Jag är öppen för alla typer av projekt/äventyr, det vet du ;)

 2. Patrik P
  Patrik P 01-21-2015

  Jag och Tim har ett roligt projekt på gång i fjällen i augusti, kanske hänga på det? Vi får snackas om det!

[Twitter]