Bristen på kickar

No Twitter Messages.

Jag är ganska beroende av kickar och att få mig ett gott rus på daglig basis. Det är så jag funkar och har funkat så länge jag kan komma ihåg. Som tur är så talar vi inte om några drogproblem nu, även fast de antagligen har liknande effekter i hjärnan.
Nä när jag talar i dessa termer så snackar jag om att få till ett bra samspel och höga  nivåer av hormonerna dopamin och endorfin och regelbundet boosta de i höjden med hjälp av träning. 
Nu är ju sitsen inte den att jag tränar för fullt eller är i Azerbajdzjan och tävlar med laget vilket också var en plan, men som inte gick att följa. Nä sitsen som jag befunnit mig i, i snart 3 månader är en vardag som jag inte alls trivts med. En alldeles för lugn vardag där jag inte får (läs kan/kunnat) träna eller överanstränga mig. Just för att bli helt 100 från en liten överansträngning så att säga..

Att inte få utlopp för sina behov och därmed inte få goa feel good rus efter bra trainingssessions, är något jag saknat enormt mycket. 
Faktiskt så mycket att jag nästan har svårt att dra mig till minnes sist det hände och den exakta känslan man får då. 
Att inte ha tränat och därmed inte fått dessa goa hormonutsöndringar på så här lång tid är precis som att sättas på avänjningsperiod för vad som helst som man kan vara kraftigt beroende av. 
Skillnaden mellan mig och de andra som är i någon typ av använjningsfas, är väl den att jag hoppas och tror på att snart få införa det som jag ger mig kickar och  livskvalitet här i livet. 
usHar blivit mycket tid utomhus i naturen för att hitta glädje i en tillvaro som jag hoppas har nästan helt bakom mig snart. 

// Christian

    No Twitter Messages.