Dagarna går, nytt besöksrekord och två cyklar ska bort

No Twitter Messages.

Mitt förra inlägg angående taktik och tankesätt bland svenska elitcyklister verkar ha spridit sig som en löpeld på nätet.
Nytt besöksrekord på 600 personer på den dagen som jag publicerade inlägget tyder på att det verkar ha varit ett intressant ämne som jag lyfte upp till ytan.
Även om några få har uttryckt negativ kritik (vilket är (nästan) lika välkommet som positiv kritik), så är det ändå väldigt många fler som har hört av sig och hållit med mig. 
Även Fritz på Sveriges största cykelblogg(?), spann vidare på ämnet och skrev ett inlägg som jag tycker att ni alla ska läsa.
Annars går dagarna i ett nuförtiden. Upp i tid för att jobba och förhoppningsvis sluta hyfsat i tid för att kunna utföra kvalitativ träning framemot eftermiddagen/kvällen trots att röven och min skevhet i kroppen strular för tillfället…

För tre år sedan jobbade jag som mest. Jag drev mitt egna byggföretag(som dock forfarande är aktivt på hösten när plånboken gapar tom och säsongen är slut). Jag hade en biodling och sålde ett par hundra kilo honung om året.
Jag jobbade även en del hemma och utöver detta cyklades det av bara den på kvällar och helger.
Just då fungerade det över förväntan även om jag inte hade tid för i princip någonting annat.
Nu när jag inte jobbar så mycket så kan jag förundras över hur mycket jag orkade då jämfört med nu.
Då kände jag mig som en duracell kanin. Nu känner jag mig som att jag ligger på dödsbädden varje kväll efter att först ha jobbat hemma i stallet och sen tränat. Vanor är ledtråden. Om man vänjer sig vid något så går det lättare och lättare för varje gång.

För all fylla plånboken är det dags att göra sig av med två cyklar som mest står där hemma..
BianchiMin fina Retro Bianchi Fxie förtjänar en bättre ägare än mig. Byggdes ihop kärleksfullt förra året med nya delar, förutom ramen då där ramväxelspakarna fortfarande sitter kvar. För 5000 är den din.

Har även lagt ut min pappas gamla MTB här.
Först till kvarn på bägge :-)

// Christian

4 Comments

 1. Christian
  Christian 07-21-2013

  Det är ett hjulpar som jag beställde hem från Australien för 2000:-
  Kan ta reda på mer info om du är intresserad.
  Strl L

 2. Erik
  Erik 07-19-2013

  Tjena

  På din fixie vad är det för hjul på den samt undrar jag också vad det är för storlek på ramen

  mvh

 3. Christian
  Christian 07-18-2013

  Hahaha!!
  Jag vet, egentligen skulle man hängt upp den på väggen ovanför TV:n så man kan sitta och njuta av synen.
  Kommer antagligen att ångra mig om 5 år att jag har sålt den, men det måste tyvärr bort:(
  Det är en Large.

  Tack men nej tack. Har redan tre fullproppade veckor inplanerade i höst sen blir det svårt logistiskt med tror jag:)

 4. Fritz
  Fritz 07-17-2013

  Halloj Christian,

  Tackar för ditt ”betyg” på min blogg :D Kommer mer i kväll. Men varför jag skriver är: VARFÖR FRESTAR DU MIG!!!!! ahh en fixiebianchi… suck pust o frust :D Jag skall se över min ek och se om det kan bli en sådan. Vad är det för storlek på ramen??

  Byggjobb intresserad av att jobba lite i Uppland i höst?

  Med vänlig hälsning
  Fritz

  No Twitter Messages.