En alternativ vardag

Nu har jag varit hemma i några dagar och har väl fortfarande inte riktigt kommit in i den vardag som jag varit van vid senaste åren. Av någon anledning har jag haft stora sömnproblem nästan varje natt då jag vaknar mellan kl 2-3 på natten mer eller mindre helt klarvaken trots att jag gått till sängs mellan kl 22-23. Ganska ologiskt är det och det bör inte ha med jetlaggen att göra då USA är 5-6h skillnad, på ”fel håll”.
Några nätter med sömntabletter har det med fått bli men det är också lurigt för sova har jag då i alla fall fått göra, men dagen efter har jag varit oroväckande seg hela dagen.

Tre lätta cykelpass runt timmen har jag hunnit med och känslan på cykeln har väl varit sådär, inget katastrof men inte heller något jublande men efter passen har jag varit trött och seg. Dock för tidigt att säga någonting då jag som sagt inte haft optimal sömn de senaste 5 nätterna.

I ett försök att få bättre rytm och rutin med kroppen och även få ansträngas på lite alternativt sätt så har jag börjat jobba lite lätt här hemma på gården. Endast nån timme åt gången med lättare arbete som att skrapa skit, ge grisarna halm och behandla eventuella skador. Känns bra att kunna göra något vettigt och som förhoppningsvis snabbar på vägen tillbaka.

// Christian

[Twitter]