GoPro

Efter drygt ett års funderande har jag nu bestämt mig för att införskaffa en GoPro kamera från bikester.se.
Har kollat upp lite olika kameror men efter att ha läst lite olika tester så blev beslutet ändå rätt lätt.
Med denna kameran kommer jag att kunna dokumentera en hel del saker som jag är övertygad om kommer att kunna vara utvecklande för min satsning. B.la. för att optimera tempoställningen, utveckla min spurt, se hur ramsne jag är och hur jag sitter på cykeln, vilket jag fortfarande har mer eller mindre problem med.
Sen på nöjessidan så finns det så otroligt många tillfällen under alla träningspassen man kör som man i efterhand hade kunnat betala en stor summa pengar för om man hade lyckats dokumentera det.
Då tänker jag främst på när man är ett gott gäng som kör MTB på tekniska stigar och man översatsar och kraschar men ändå inte gör sig särskilt illa. Inom den kategorin har jag säkert tjugo minnen bara i huvudet på hur man har voltat, gjort superman och kört rakt in i träd. Minnen som man varje gång det händer, förbarmat sig över att man inte har lyckats dokumentera det!

Men det hade även varit roligt att kunna filma veckans bästa fartpass som sker varje tisdag från repslageriet i Åhus där vi kör tre stycken lagtempointervaller och som alltid kommer det alltid folk utanför Kristianstad som passar på att att få till ett riktigt kvalitetspass. 

Så nu får det vara färdig velat. Kameran som jag hittade här ska införskaffas!
I samarbete med Bikester såklart;-)
Frågan är bara hur bra jag reder ut den tekniska biten och klippning av filmerna. Teknikgeni som man är… men det reder sig nog, har ju en hel del mer tekniskt begåvade personer i min närhet som tur är;-)

// Christian

1 Comment

 1. Lindström
  Lindström 07-13-2013

  Cykel är inte så lätt alla gånger.
  Varför tror du inte ”svenska” cyklister vill köra hem dej till en klungspurt när du sitter på hjul ?
  Alla har vi olika tänk och syn på hur tävlingar skall genomföras.
  Grattis till segern i U6, Philip vann för att han genomförde U6 på kortas tid.
  Du föresten hur var det på etapp 3, fick falköping någon hjälp av Unaas då… Nä.
  De va surt, för om ni hjälp till kunde ju du vunnit etappen :)
  Kör hårt !

[Twitter]