Hemma hemma.

Wow. Vilken resa jag har varit med om. Har haft det så sjukt bra så kortfattat kan man konstatera att detta var utan tvekan det bästa beslutet jag tagit i år. Huvudet är så återhämtat och fräscht som det bara kan bli. Kroppen har även samarbetat och har orkat med allt jag gjort i USA så förhoppningsvis är den med på banan nu igen när jag ska smyga igång träningen kommande vecka.
Har funderat en del på att delge er det mesta som har hänt och det jag har gjort, men är fortfarande inte riktigt säker då jag är rädd för att ni kommer tro att jag blivit mytoman;) Ska fundera lite till om det blir ett kort inlägg eller flera olika inlägg med berättelser och bilder!

Närmast på schemat ligger som sagt att förbereda träningscomebacken.
Ca 50 dagar har jag varit borta, vilket är lite längre än de ”normala 10-14 dagarna jag alltid hade” när jag var förkyld varannan månad föregående år. I det fallet hittade jag dock tillslut något som fungerade för mig, Immiflex.
I detta fallet med överträningen finns det dock inga ”genvägar för att ta sig tillbaka”. Det enda som finns uppskrivet för att jag ska ta mig tillbaka är att sköta återhämtning, träning och livet i övrigt. Lägg märke till att jag skrev återhämtning före träning!

Nu när jag tror mig vara på banan igen, kommer även hemsidan att uppdateras mer frekvent!

// Christian

[Twitter]