Hitta på roliga saker

Har ju inget aktuellt att skriva eller berätta om mitt liv som cyklist nuförtiden så får bli ett inlägg med lite fler bilder istället om vad som har skett senaste veckan i vardagslivet.
bild 1

Fördelen med att känna en jordgubbsodlare…
bild 2


Har ju blivit en del läsande. Fyra mycket bra böcker är avklarade och kan rekommenderas.
Idrottarens återhämtningsbok, skriven av Göran Kenttä som hjälper mig. Nästan ett måste för den som tar sin träning (och vila!!) på allvar. Har blivit väldigt mycket klokare av att läsa dessa 370 sidor.
När jag är på banan igen, är jag nog en av de som har mest erfarenhet och kunskaper om återhämtning, vila och överträning i klungan.

Rebellerna av Ian Wachtmeister är boken jag blev mest överraskad av.
Ian var ju lite före min tid, så kan egentligen inte uttala mig så mycket om honom från tiden då han var i högform. Men vad jag har sett/hört och numera läst, har han ju verkligen varit en färgklick i svensk politik och näringsliv. Fast för att uppskatta en bok som denna bör man ju vara politiskt intresserad och även uppskatta personer som inte är politiskt korrekta och vågar vara rakryggade..

bild 4

Det kom inrullandes en hyrbil på gården i torsdags. Det visade sig vara ett amerikanskt par där frugan var svenskättling.
Vickis farfar emigrerade till Amerika från kära Skåneland. Hennes pappa hade sedan kommit till vår gård och jobbat för min farmor och farfar ett år på 50-talet och bott i vårt nuvarande hus innan han flög tillbaka!
Jag gillar verkligen att möta nytt folk, nya kulturer och folk som är på resande fot så jag hade hand om de några timmar på midsommarafton och visade de en klassiskt midsommarfirande i Degeberga Hembygdspark där även farbror Anders med company hade dansuppvisning @classicstyle.
En väldigt lyckad och trevlig dag som amerikanarna satte stort värde på.
De bodde förövrigt i Chicago och sjukt nog visade det sig att deras son Tarek var en väldigt duktigt barbacka ryttare som dessutom precis gjort en youtube video på hur man rider…
Vilket sammanträffande. Jag som utan något vidare har börjat intressera mig för hur man blir en… cowboy… har redan sett videon två gånger. En bra början för att i framtiden kunna bli kungen på rodeon!
bild(1)

Blir även en hel del mys och bus med nytillskottet Axa.
bild 3

Via lite pokervinster har jag kunnat investera i två högtalare och en bas så att Joddla med Siv och Avicii kommer höras till grannen när jag och några kompisar till ska ha en sommarfest om tre veckor. Faktum är faktiskt det att denna sommarfesten är typ det enda som gör att jag har något att se framemot och lite småpyssel saker att göra om dagarna/veckorna vilket är väldigt värdefullt för mig i denna sitsen!
bild 5

På Sommar/grisfesten kommer det såklart att grillas både en och två grisar.
Därför har jag och pappa fått praktisera lite mer så att resultatet blir bästa möjliga. Utan tvekan kommer de flesta som kommer och äter få en gastronomisk aha upplevelse :-D

// Christian

[Twitter]