Hur man kan hjälpa kroppen

No Twitter Messages.

Som ni vet har jag ett samarbete med Wellnox och deras RÅ produkter. I dagarna släppte de faktiskt två nya juicer. En rödbeta/havtorn och sen rödbeta/granatäpple som ska bli oerhört spännande att testa.
När jag kom i kontakt med Wellnox visade det sig att inom Wellnox teamet, fanns där även en allt i allo läkare, forskare och EXPERT i dess rätta benämning med ett CV som få kan jämföra sig med. Såklart pratar jag om Olle Haglund.
( Finns även en dietist inom Wellnox, men där har jag fått grönt ljus efter att ha skickat in min kost/matdagbok ;-) ).

I fredags var jag uppe hos Olle i Stockholm för att göra diverse tester, b.la. mäta hur åldrad kroppen är, kärlstelheten och hur stor mängd fria radikaler och inflammationer man har i kroppen. 
Det blev en väldigt lyckad dag och jag flög hem med en bra känsla i kroppen.
Olle har full koll på ME (kronisk trötthet) och har botat personer som lider av den sjukdomen.
ME, utbrändhet och överträning är som kusiner, då symtomen dem emellan är väldigt snarlika, men skillnaden är främst vad som har varit den bidragande orsaken. I mitt fall träning och stress?
bildFör att kunna hjälpa kroppen att snabbare komma på banan igen har jag sen i fredags dagligen börjat dricka RÅ prestation och RÅ lingon. Rödbetsjuicen för dess höga innehåll av nitrat som i en omvandlingsprocess blir kväveoxid i kroppen och lingonjuicen för dess funktion som superbär och kvalitativa innehåll av antioxidanter.
Dessutom tar jag numera dubbeldos av högkvalitativ fiskolja(omega3) för att förbättra kvoten mellan fettsyrorna omega 3 & 6 och därmed minska risken för ett inflammatorisk tillstånd i kroppen.

// Christian

    No Twitter Messages.