Inget är sig likt

No Twitter Messages.

Inget är sig riktigt likt och mycket händer på kort tid. Wind of change…


Något som jag inte hunnit med mycket i år är jagandet.
I år är första gången som jag missar älgjakten på om jag inte minns fel, 6 år. Första måndagen i oktober och hela den veckan har annars varit smått helig och uppbokad för främst älgjakt, men även annat lovligt vilt.
Väldigt tråkigt men samtidigt har jag haft så mycket annat i siktet så i år har jakten fått bortprioriteras.
20071007094 - KopiaGamla jaktkompisarna på Passdal. Om jag inte minns fel var detta 2009 och Leif sköt denna stora älgko.

Fick dock ett förslag häromdagen att komma och skjuta lite lerduvor för att få lite annat att tänka på än alla tankar som just nu snurrar i huvudet och smärtan som jag har i halsen efter operationen. Kan nog vara ett smart drag att samtidigt hålla i hagelbössan och se till att försöka fortsätta hålla en hyfsat skjutnivå. För precis som kondition så är skyttet färskvara som skall och måste övas kontinuerligt.

// Christian

    No Twitter Messages.