Lata dagar och framtiden..

No Twitter Messages.

Den där halsmandelsoperationen var mig en jä*la operation. Visst ingreppet var ju knappast komplicerat, men smärtan efteråt kan nog (eller inte) jämföras med om man hade tagit ”they other nuts”.
De som säger sig inte ha ont vet jag inte vad de har för smärttröskel eller om de fått ut ännu mer roliga mediciner än mig.
IMG_1020Dock så har de senaste dagarna varit heeelt OK i smärttabellen. Igår började jag till och med äta lite fastare föda än soppa och keso. Äppelkaka och sen lite kött och potatis till kvällsmat. UNDERBART var det att få tugga igen. Det mättar på ett helt annat sätt än att sörpla i sig ”mat”.

Till frukost har jag dock hittat en bra lösning som jag även kör ibland under uppbyggnadsperioden.
Fil med protein pulver! Perfekt med proteinpulver då det i dessa tider inte varit lätt att nå upp till ett minimun proteininnehåll/dag.
IMG_1023Eftersom blödningsrisken är som störst första veckan har jag fått ta det sänglungt. Riktigt tråkigt har det varit…
Och man kan ju ge sig fan på att när man väl har tid att verkligen ta det lungt och läsa böcker, då gör man inte det… Märkligt beteende, men tror inte jag är ensam med att fungera på det sättet?

Imorgon ska jag dock ner till Malmö och så smått börja jobba som snickare åt polaren Fredrik som ska öppna ännu en klädaffär i Malmö, nu närmre bestämt vid triangeln gallerian. Blir skönt att hålla i en hammare och tumstock igen och inte minst kommer plånboken nog tacka mig när jag är klar.

På det andra planet i livet har det varit stora förändringar sista tiden.
Jag och Annie har beslutat att gå skilda vägar. Ett oerhört tufft beslut att ta då vi har haft det bra ihop och fortfarande tycker om henne oerhört mycket . Men förändringarnas tid är här. Nästa år kommer jag inte cykla så mycket i Sverige.
Vart det blir säger jag inte, då jag inte satt mitt namn på något papper ännu.. Men oavsett om det blir Asien(!), Norge, USA, Belgien eller Tyskland så kommer det att bli riktigt bra.

// Christian

3 Comments

 1. Jennifer Klasson
  Jennifer Klasson 10-19-2013

  Hej Christian!

  Så kul att läsa dina ord och tankar, både om SH och livet i övrigt. Hoppas du kryar på dig med allt. Lycka till i framtiden och hör av dig om du har vägarna förbi SH och klättercentret igen!

  Jennifer

 2. Christian
  Christian 10-16-2013

  Usch vad hemskt!
  Tur att det redde ut sig till slut och att du nu är återställd.
  Jag hoppas att du har rätt :-)
  Tack så mycket!!

 3. Jonas Bohr
  Jonas Bohr 10-13-2013

  Tufft med operation av halsmandlar. Gjorde samma 2007 och hade också fruktansvärt ont i nära två veckor. Höll nästan på att dö på kuppen då jag fick en svår blödning på natten när jag låg neddrogad av morfinmedecin. När jag kom in på sjukhuset hade jag förlorat så mycket blod, kräktes litervis och hade hela magen full av blod. Fick hjärtstillestånd på akuten och det var skarpt läge men ordnade sig som tur var. Efter det har jag inte varit sjuk en enda dag. Någon lite miniförkylning men aldrig värre än så. När du blivit av med smärtorna (det kommer kännas länge men inte göra ont) så kommer du bli starkare och skulle jag gissa nästan aldrig sjuk. Grattis till en grym säsong och det låter ju som en spännande utmaning utomlands nästa år vad det nu blir. Lycka till!

  No Twitter Messages.