Mina sponsorer, del 1

Jag har en del sponsorer som gör min satsning möjlig. Många av dom har varit med sen jag beslutade mig för att i princip lägga ner min byggfirma och minska på antalet arbetstimmar hemma på gården till fördel för cyklingen.
Det är extra roligt när företagen väljer att årligen fortsätta stödja mig på denna resan som jag gör. Det ger mig bra självförtroende att de tror på mig och min satsning. 
Även om det verkligen har varit  höga toppar och djupa dalar (som just nu..) är jag övertygad om att slutresultatet av min satsning kommer att innebära höjda armar och ett stort leende. Men antagligen är det resan dit som är mödan värt.

Idag får ni reda på ett gäng av mina lokala sponsorer. Genom att stödja dom, stödjer ni mig.

* Snickaren i Kristianstad drivs av Ulf Sylvan. De utför all slags husbyggnationer och renoveringar runt nordöstra Skåne.
Det var på detta företaget jag gjorde min praktik som yngling och det är Ulf jag har att tacka för mina snickarkunskaper och att han försåg mig med jobb i början när jag fick min F-skattsedel.

* Svenssons bildemontering är familjeföretaget utanför Vä som skrotar din bil eller tillhandahåller reservdelar till din bil. 
Numera behöver man inte vara en ”locals” för att handla av dom, utan tack vare www kan man göra onlinebeställningar. 

* Anders Rosenqvist på Sportmed ser till att optimera min återhämtning genom att vara fantastiskt flexibel med att ge mig massage  när jag behöver det, alla dagar i veckan. Om ni inte vill ha någon mesig ”petmassage” utan istället vill ha massage som känns, rekommenderar jag verkligen ”Knasten” som kan det här med att ge sportmassage.  

* Apocca  är teknikkonsultföretaget inom industriell elteknik, automation och projektledning. De har kontor i Kristianstad, men är verksamma worldwide. Blir ju så om man är specialister inom ett nischat område!

* Östra Sönnarslövs traktorservice är stället för dig som är lantbrukare, eller har listat ut att en traktor är en större brudmagnet än en bil, som ni ser på bilden under.
34-they-found-out-that-a-tractor-costs-more-than-a-bmw
* Xercise är Kristianstads bästa gym med lokaler både inne i city och ute på Härlöv där de dessutom har investerat i helt nya värstingmaskiner!


* Tore Sehlin är den typ av hantverkare/smed som varit med i gemet så länge att hans namn är så välrenommerat att han inte behöver en sån här www sida för att synas eller höras ur jobbaspekten. 

* Micke Nielsen är samma typ som Tore, finns knappt på www, men det gör inget när man lever på nöjda kunders djungeltrumma. Fast Micke är även en jäkel på att skruva och fixa bilar förutom bygg och montage delen då såklart. 

* Nöbbelövs entreprenad drivs av Magnus Svensson som likt föregående företagare inte behöver en www sida för att synas. Magnus har även förutom ekonomiskt sponsring fungerat som ett bollplank för många av många idéer och tankar. 

* Martins måleri  håller till både i Kristianstad och Malmö. Som CV kan nämnas att han b.la. vann guldpenselen sista året på gymnasiet. Ett kvitto på att han var årgångens bästa skånska målare. Ett resultat som avspeglar sig i hans arbeten. 


// Christian

[Twitter]