Mina sponsorer, Del 2

I förra inlägget berättade jag vilka mina mindre & lokala sponsorer var. 
Nu tänkte jag berätta lite mer om företagen som hjälper mig på både en och två högre nivåer. De gör det möjligt för mig att optimera allt och tillför även en del spets åt mig.

Wä mät och kart AB drivs av Jörgen Jönsson och är ett mätningstekniskt konsultföretag som utför arbeten åt b.la. byggföretag, privatpersoner och kommuner.
Som kuriosa kan jag berätta att Jörgen faktiskt var min fotbollstränare när jag var liten grabb. Extra roligt att han därför likt jag, hoppade av fotbollen men ändå fortsätter hjälpa mig!
banner

Woody bygghandel behöver knappast någon närmre beskrivning då de finns i hela Sverige och deras Bäver maskot är allmänt känd. Detta är bygghandeln för yrkesfolk och hemmasnickare. 

WoodyT-kartor är Kristianstad (numera worldwide) företaget som erövrat kartvärlden. 
B.la. var det T – kartor som ritade och planerade alla gång och cykelvägar under OS i London 2012. De håller just nu på med att planera cykelvägarna i NYC. 
De anställda på T-kartor är väldigt idrottsintresserade vilket b.la avspeglas i att de har genomfört mer än en cykeltur ner i Europa!
t-kartor1
Skepparslövs Golf Kro är Kristianstads bästa golf krog med både lunch buffe och catering. Både jag och familjen har anlitat Rickard för ett flertal uppdrag och om ni kommer för att deltaga i Kristianstads GP eller är min eller arrangemangets sponsor, kommer ni att få avnjuta Rickards mat på stora torg då det är Skepparslövs Golf Kro vi har anlitat för att leverera den goda maten! 
skepparslovCaredirect och Immiflex är hälsokost företaget som tillhandahåller Immiflex. 
Immiflex är det enda kosttillskottet som jag regelbundet tar och upplever en stor positiv effekt då jag faktiskt har minskat mina sjukdagar med ca 40%. 
Immiflex är stora bland elitidrottare och jag vet att Malmö FF och en hel del cyklister och skidåkare äter det både regelbundet och periodvis.
Genom denna länk får ni rabatt om ni köper Immiflex och även jag får en kickback. 
immiflex litenWindfree är ett spännande företag då de lokaliserade ett problem och fann en lösning på det. För hur många av oss lider inte av vindbruset när vi cyklar?!
Jag som ofta lyssnar på musik när jag tränar får ibland nästan psykbryt, jag blir i alla fall ordentligt förbannad på bruset och man tvingas höja ljudet till ohälsosamma nivåer. Sen jag fick testa ett par i höstas, har de flitigt använts och jag är väldigt nöjd. 
För att göra en investering och bespara öronen, beställs de på denna länken.
windfree (2)
// Christian

[Twitter]