Olika grader av helvetet

Visst lever jag trots att bloggen varit död i tre månader. Under dessa månaderna har jag dock upplevt väldigt mycket och om man ska göra någon anknytning till rubriken får det vara till denna meningen.
Som ni kanske förstår har jag varit med om en del saker och efter en del funderande tror jag mig ha kommit fram till att dela med mig av mina erfarenheter. Kanske kan en del få sig en ögonöppnare, andra känner igen sig och en tredje kategori skulle väl kunna tro att man var mytoman om jag berättar allting.
Men fördelen med att skriva ned och dela med sig av erfarenheter är dels ännu ett sätt att bearbeta det och sen att personer som bryr sig om mig men som man inte talar med så ofta får en update.

// Christian

4 Comments

 1. admin
  admin 12-14-2014

  Tack ska ni ha!!. Så länge jag har motivation och känner att det finns något vettigt att dela med mig av eller uttrycka ska jag skriva:).

 2. Ove
  Ove 12-13-2014

  God Jul & Ta hand om dig Grabben!!

 3. Erik
  Erik 12-13-2014

  Fortsätt att skriva. Spännande att fölga med. Både på och utan cykel.

 4. Maria
  Maria 12-13-2014

  Vi som läser din blogg tror på dig! Väldigt tråkigt när du inte skriver någonting så ser fram emot fler inlägg.

[Twitter]