Snacka om kommunikation

No Twitter Messages.

I går kväll var familjen på (d)en bästa föreläsningen / inspirationsshow man kan lyssna på! 
Nämligen den Lasse brandman och bonnen Thomas Petersson turnerar med som heter snacka om kommunikation.
Det var väl investerade pengar då man fick skratta så mycket att skrattmusklerna var helt slut!
9 av 10 infallsvinklar de kom med stämde överens med (min) verklighet och de ”fördomar” de berättade om kvinnor och män, stämde mer än väl överens i den världen jag lever i. Fördomar och generaliseringar är ju faktiskt fantastiskt roligt, och är ju det bästa man har att tillgå när man inte har specifik fakta för varje person.
 
I pausen så signerade Lasse sin bok och efter en stunds tvekan bestämde jag mig för att gå fram till han och fråga om han kände igen mig. Vid första blicken såg han lika glad ut som åt alla andra men efter min första mening där jag presenterade mig och sa att vi träffades på Mallorca våren 2010, sken han upp och kom ihåg det!
Lasse hade då likt mig och de andra Refero killarna varit på Mallorca och cyklat!
Så för er som inte visste det så är Lasse en inbiten cyklist som senast var på Mallorca i våras och cyklade uppför bergen där och inte minst, tog en klassisk lunch/fika på (svensk)torget Petra, berättade han för mig.

Jag trodde faktiskt att han glömt bort mig då det var två år sedan sist vi sågs, men han hade alltså något minne kvar av mig så det var väldigt roligt att man då tog tillfället i akt och pratade med han en stund. 
snacka.jpeg
// Christian

1 Comment

 1. ola
  ola 11-18-2013

  Tja. DETTA kunde vi ju ha pratat om på mässan :-) Jag testar gärna då jag utsetts för dagisbaciller mest hela tiden men precis som du vill jag hålla mig frisk och kunna träna vidare.
  Ses när vi ses.
  / Ola

  No Twitter Messages.