Spanien, Frågesport + Tony Pölder

Efter en bra början av nya året… fick jag dock halsont som jag däremot var nääära på att bli kvitt med tror jag..
Kvällen innan avfärd till Spanien var jag nästan frisk men behövde en eller två lugna dagar till, och då helst på hemmaplan. Jag framförde mitt önskemål till vår tränare Jens, men där var det inget snack. Du tar flyget tidigt imorgon bitti.
Jippi(!), när jag kommer fram till Altea efter en halvdags resdag och man är tillbaka på ruta ett. 
Irriterad och röd hals och även smärta har varit problemet, men man får se ljust på det. Lika bra att ta tjuren vid hornen direkt i början av året och sen förhoppningsvis vara kvitt med det.

Så istället för att träna själv har det främst blivit en massa läsande och slösurfande med fruktansvärt dåligt internet. (Spanien -.-)!
Nedan kommer två frågeställningar som ni är mer än duktiga om ni kan! 

* Vilken stad passerar (mellanlandar) vi i, som ni ser på fotot jag tog från planet?
* Hur mkt tar Robban i benpress? Tips: Kolla på hans deff, sen * hans vikt med 1.5
IMG_1776 IMG_1819Stötte på dessa två bilderna på nätet innan. Sockerkonsumtionen har ju minst sagt ökat en del de senaste generationerna.
Ganska intressant hur sockret kan påverka signalsubstanserna i hjärnan på (råttor!), men även oss och dess effekter. ”Positiva” som negativa…
IMG_1806 IMG_1815

Rätt svar på frågorna är – Öst Berlin och 125kg!

Något läsvärt för främst personer i min generation är detta som Robbans fader skrev på sin blogg:
1. Livet är orättvist, vänj dig.
2. Världen bryr sig inte om ditt självförtroende. Världen förväntar sig att du ska prestera något innan du kan luta dig tillbaka och må bra.
3. Du kommer inte ha en fet månadslön direkt efter gymnasiet. Du kommer inte att bli VD med fin bil innan du förtjänar det. 4. Om du tycker att din lärare är jobbig: Vänta tills du får en chef.
5. Att jobba i gatukök eller som städare är inte under din värdighet. Dina far- och morföräldrar hade ett namn för det – de kallade det för möjligheter.
6. Om du strular till det: Skyll inte ifrån dig, lär av dina misstag.
7. Din skola kanske inte tror på vinnare och förlorare, de kanske ger alla nya chanser hela tiden. Detta liknar inte någonting i det verkliga livet.
8. Innan du var född, var dina föräldrar inte så tråkiga som de är nu. De blev sådana för att de måste betala dina räkningar, städa efter dig, tvätta dina kläder och lyssna på dig när du pratar om hur cool du tror du är. Så innan du räddar regnskogen från parasiter som dina föräldrars generation, prova att avlusa garderoben i ditt eget rum.
9. Livet är inte uppdelat i terminer. Du kommer inte ha några sommarlov och väldigt få arbetsgivare är intresserade av att hjälpa sina anställda hitta sig själva. Gör det på din egen fritid.
10. TV är inte på riktigt. I verkliga livet måste folk faktiskt lämna kaféet och gå till jobbet.
11. Var snäll mot nördarna. Chansen är stor att du kommer att jobba åt en.

// Christian

[Twitter]