Tjänster

DSC_0442imiflex_berra_mini   DSC_0127

Jag samarbetar med Mattias Reck och hjälper honom i hans företag Balansera med att skriva träningsupplägg och program till allt ifrån Vättern- till elitmotionärer. Mattias har de senaste åren varit min tränare och tack vare att vi har samma tänk och filosofi kan jag komplettera Mattias. Om ni är intresserade av att ha mig som tränare genom Balansera kontaktar ni antingen Mattias eller mig direkt på 

IMMIFLEX

Jag har de senaste fyra åren haft mellan 55-61 sjukdagar om året. Detta trots att jag sköter de påverkande faktorerna runt mig som kost, sömn och fritid. Läkarna kunde konstatera att jag var överkänslig mot infektioner och har ett dåligt immunförsvar trots perfekta blodvärden.

Jag blev tipsad om Immiflex sommaren 2012 och köpte en prenumeration: Från att ha haft 51 st sjukdagar mellan januari-juni månad reducerade jag det till 10 st från juli-december månad. Efter att ha prenumererat i ett år, har jag numera ett samarbete med dem där man genom min länk här kan köpa prenumeration av Immiflex med rabatt och därigenom får även jag en liten kickback.

Immiflex Sverige har två sportsamarbeten, mig och de nyblivna svenska mästarna Malmö FF.
(Tilläggas kan att i Norge har Immiflex blivit riktigt stort och de flesta idrottare där använder sig av det antingen själva, eller så känner de någon som gör det).

Jag använder dagligen Immiflex (enda kosttillskottet jag tar) och dubblar dosen vid tillfällen när jag reser, är stressad eller är inne i ett väldigt tufft träningsblock. Anledningen till att jag valt att samarbeta med Immiflex är för att jag är övertygad om att det förbättrar min hälsa avsevärt, Wada testar produkterna för att konstatera att de ej innehåller dopingsubstanser och de har ett väldigt långtgående och framgångsrik forskning på sina Betaglukaner som är huvudingrediensen i Immiflex. EU är även med och utvecklar just denna produkten för att inom en snar framtid kunna lansera ett kosttillskott som förbättrar hälsan och minskar sjukdagarna för Europas befolkning!

Vad är Betaglukaner och Immiflex?
Utvinns ur cellen på bakjäst. De jobbar i mag-/tarmfloran där nästan all vår bakteriekultur finns, med att bekämpa främst virus och bakterier som kan resultera i infektioner. De aktiverar och stimulerar immuncellerna och bidrar även till nybildning av det immunförstärkande proteinet cytokiner.

immiflex

 

[Twitter]