Vill du testa Immiflex?

No Twitter Messages.

Har genom min generösa sponsor Immiflex / caredirect.se  möjlighet att ge ut 12 st Immiflex paket @ en månadsförburkning Immiflex till er som har en hemsida/blogg. Om ni är intresserade av att testa, skicka mig ett mejl på [email protected]
Immiflex som är riktigt stora i Norge och Sydeuropa vill ta sig in mer och mer på den svenska marknaden efter ökad försäljning senaste åren. Efter ett par dagar når man dess fulla effekt, och därmed har man sedan 3 1/2 vecka testmöjlighet i ”värsta/bästa” förkylningstider!
De sponsrar de nyblivna svenska mästarna Malmö FF och mig i ett led att nå ut till fler potentiella kunder med deras produkt.
http://christianbertilsson.se/tjanster/
immiflex_pakning_2012De som får ett paket Immiflex av mig och testar det har inga som helst krav på att enbart skriva positivt och fjäska. Nej sanningen är viktigast, så oavsett vilken åsikt man har av det efter 4 veckor, så ska man säga och skriva precis vad man tycker och tror om det.
Det är så man bygger förtroende. Och har man varken något förtroende eller en bra produkt, bör man inte finnas på marknaden.
Sen är alla olika. Så det som funkar för mig är inte garanterat att funka för dig och vice versa. 

Så ni som vill testa, mejla mig så löser vi så ni får det. Jag är b.la på plats på cykelmässan i helgen! 

// Christian

    No Twitter Messages.